Internacional – Medellin

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Internacional har under senaste säsongerna etablerat sig som topplag i en oerhört trasslig brasiliansk högstalista. Två stycken andraplaceringar, på lagets tre senaste säsonger, är naturligtvis ett stabilt facit. Man väntar nu på att flera tunga nyförvärv ska bli spelklara, Charles Aranguiz, och Enner Valencia. Åttondelsfinalen är fortsatt inte säkrad än och allt hänger på den här matchen.

Independiente Medellin gick till Copa Libertadores efter att ha slagit ut svagt motstånd som chilenska Magallanes. Även om de var det klart bättre laget så lämnade prestationerna i kvalet mer att önska. Tack vare en relativt enkel grupplottning, där Metropolitano agerat slagpåse, har man satt sig i en utmärkt position inför den sista omgången, där ett kryss räcker för avancemang.

Jag spelar på raka ettan till 1,41 @ Unibet.

  • Match: Internacional – Medellin
  • Spel: Internacional (1)
  • Odds: 1,41 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 00:00, 29/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar