Akureyri – Breidablik

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Akureyri spelar till vardags i isländska högstaserien. Akureyri besitter sjätteplatsen. Klubben avancerade till semifinalen i cupsplelet, genom att besegra IBU, Kopavog, och senast Grindavik. Nämnvärt att lagets form inte är något vidare just nu. Laget har nu, tre förluster på de fem senaste matcherna i ligan. Samtidigt är laget ligans tredje bästa hemmalag. Dessutom är de svårslagna överlag.

Breidablik hittas på tredjeplatsen i islänska högstaligan, Besta delid karla. Gästerna avancerade i sin tur till semifinalen av cupspelet, genom att besegra Fjolnir, Throttur Reykjavik och nu senast Hafnarfjordur. Breidablik har inte lyckats vinna på deras fyra senaste matcher och har enbart plockat tre poäng, så formen är inget vidare i dagsläget. Jag tror att laget kan få problem mot hemmastarka Akureyri.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,88 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Akureyri – Breidablik
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,88 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:30, 4/7

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar