Shamrock – Breidablik

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Shamrock Rovers är regerande irländska mästare. Hemmalaget har dock inte varit något framgångsrika i Champions League-kval de senaste åren och senast slutade Rovers i samma Conference League-grupp som Djurgården, Gent och Molde. Man övertygar dock på inhemsk mark, trots att lagets form, är något sämre än tidigare. Och med tanke på dagens motstånd, ska lagets chanser att vinna vara rätt stora.

Breidablik står som motståndare för Shamrock efter att ha kvalificerat sig till den här rundan. Breidablik har slagit ut Tre Penne från San Marino och Budocnost Podgorica från Montenegro innan denna runda. Klubben tog sin andra titel någonsin under fjolåret och gjorde stor succé i hemlandet. I år har det dock gått trögare och man har hamnat långt efter ettan i ligan, trots att de besitter tredjeplatsen.

Jag spelar på raka ettan till 1,77 @ betway.

  • Match: Shamrock – Breidablik
  • Spel: Shamrock (1)
  • Odds: 1,77 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/7

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar