HamKam – Bodø/Glimt

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hamkam är nykomlingar i norska högstaserien. Laget placeras på nästjumoplatsen efter 13 omgångar. Försvarsspelet har varit alldeles för ihåligt, och bottenlaget har inte lyckats stoppa blödningen i flertalet matcher. Klubben är det laget som släppt in flest mål i hela serien, nämligen 30 insläppta mål efter 13 omgångar. Cupspelet har gått bättre, och lottningen har varit lyckosam hittills.

Bodø/Glimt leder serien och ser dessutom överlägsna ut för tillfället. Gästerna har åtta poäng till tvåan Tromsö, visserligen med en match mer spelad men det är en bra bit ner till resterande lag. Offensiven har visat sig från deras bästa sida med hela 36 gjorda mål efter 14 omgångar. Lagets anfallare Amahl Pellegrino fortsätter att prestera på en mycket hög nivå och han är ligans bästa spelare.

Jag spelar på raka tvåan till 1,45 @ Unibet.

  • Match: HamKam – Bodø/Glimt
  • Spel: Bodø/Glimt (2)
  • Odds: 1,45 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 13/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar