Breidablik – Shamrock

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Breidablik är regerande isländska mästare. Under nuvarande säsong har laget inte varit lika stabila. För tillfället, placeras klubben på tredjeplatsen i tabellen. Vikingur på förstaplatsen besitter hela åtta poäng mer än Brediablik. I kvalet till Champions League har klubben besegrat både Tre Penne från San Marino och Budocnost från Montenegro. Senast slog man Shamrock med 1-0 på bortaplan.

Shamrock Rovers vann den irländska ligan med fyra poängs mariginal till andraplacerade St. Patricks. I Champions League-kvalet mot Breidablik, där man stod för en ganska svag insats hemma i Dublin. Det kom dock kanske inte helt oväntat då spelet hackat en del även i de sista omgångarna av seriespelet. Förlusten mot Breidablik, innebär att man endast har vunnit en av sina fem senaste matcher.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,98 @ bet365.

  • Match: Breidablik – Shamrock
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,98 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:15, 18/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar