Hammarby – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby kommer till denna tillställning med en 1-0-förlust, mot Twente i ryggen. Ett starkt resultat då södergänget fortfarande har chansen hemma på Tele2 Arena. Fokus låg på försvarsspelet, och insatsen från Hammarby-spelarna ska naturligtvis hyllas. Frågan är dock hur mycket energi senaste matchen tog på laget. Med deras postion, kommer självklart det största fokuset ligga på ett avancemang i Europa.

Norrköping har visat upp en fin form i deras två senaste ligamatcher. Där har spelet klaffat samman och de har inkasserat sex välförtjänta poäng. Offensiven har sett förvånansvärt stark ut och i just dessa två matcherna har det inte funnit någon tillstymmelse till saknad av Sigurdsson. De har alltså en bra känsla inför söndagens batalj, fast det som oroar är lagkaptenen och anfallstjärnan Nymans avstängning.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,40 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Norrköping
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,40 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 30/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar