Silkeborg – Vejle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Silkeborgs säsongsstart har inte varit lyckosam. Silkeborg har två raka förluster. De inledde hemma mot Bröndby, där klubben trots mängder av målchanser förlorade med 2-1. Bröndby hade bra försvarsspel, och kunde slutligen vinna matchen. I den senaste matchen, ställdes Silkeborg mot Midtjylland, och där fanns det inget tvivel om utgången. Midtjylland vann den här matchen komfortabelt med 2-0.

Vejle är nykomlingar och har haft en liknande inledning med två torskar på sina två första matcher. Om klubben kommer att lyckas med det återstår att se, men deras prestationer hittills har inte riktigt gjort ett imponerande intryck. De förlorade sin första match mot Århus, där de knappt fick chansen att röra bollen. Mot FCK visade man upp en bättre insats genom två mål, med det var inte tillräckligt.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ expekt.

  • Match: Silkeborg – Vejle
  • Spel: Silkeborg (1)
  • Odds: 1,70 @ expekt
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/8

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar