Man City – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City är förhandsfavoriter inför mötet. De regerande mästarna säkrade en historisk trippel under fjolåret. Coach Pep Guardiola har återigen, lyckats bygga upp världens bästa lag och där finns inte mycket till diskussion längre efter fjolåret. Manchester City har samtidigt, tappat två nyckelspelare från förra säsongen. Riyad Mahrez och Ilkay Gündogan som såklart inte kommer bli lätta att ersätta.

Arsenal lyckades överträffa alla förväntningar och spenderade nästan hela fjolårssäsongen i ligaledning. Mikel Arteta har gjort underverk med klubben, som spelade en väldigt underhållande fotboll under hela säsongen, men som till slut föll på målsnöret. Inför kommande säsong har klubben spenderat hiskeliga summor pengar för att förstärka truppen. Rice, Havertz och Timber är nya i truppen.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,67 @ bet365.

  • Match: Man City – Arsenal
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,67 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 17:00, 6/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar