Norrköping – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping placeras på sjätteplats i Allsvenskan. Hemmalaget imponerande under våren och resultaten gick Pekings väg. Utan Arnor Sigurdsson där framme, saknar hemmalaget den riktiga spetsen i anfallet. Victor Lind blev skadad i förra matchen. Samtidigt finns Christoffer Nyman med i spelartruppen samt förväntas stara ikväll. Jag tror inte Peking torskar hemma på Parken i den här matchen.

IFK Göteborg är fortsatt nästjumboplacerade i tabellen. Blåvitts ledning har i alla fall tagit några positiva beslut på transfermarknaden som kan hjälpa dem ta sig ur krisen. Elias Hagen har blivit såld till Norge, samtidigt som klubben har förstärkt med Mucolli och Santos. Senast besgrade man Kalmar hemma, men som tidigare nämnt är jag tveksam till att de ska plocka tre nya poäng borta på Parken.

Jag spelar på Norrköping +0 (Asian Handicap) till 1,46 @ Unibet.

  • Match: Norrköping – IFK Göteborg
  • Spel: Norrköping +0 (AH)
  • Odds: 1,46 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 7/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar