Leeds – Shrewsbury

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leeds spelar återigen i Championship efter två säsonger i engelska finrummet. Nu senast kryssade man (2-2) hemma mot Cardiff City i ligapremiären. Leeds hade ett 2-0-underläge efter första halvlek. Därefter lyckades Leeds kämpa sig tillbaka. Det var förstås en viktig upphämtning. De har tappat slagstyrka sedan förra säsongen, men det finns samtidigt kvalitet hos Leeds för att kriga i toppstriden.

Shrewsbury avslutade förra säsongen svagt och hamnade slutligen på tolfteplats i League One. Till den här säsongen har gästerna en ny manager, Matthew Taylor, som föregående säsong ledde Walsall till en mittenplacering i League Two. Laget fick en lovande start då man i ligapremiären i lördags kunde ta en trepoängare. Man tog då emot Cheltenham som besegrades med 1-0 hemma på The Crowd Meadow.

Jag spelar på Leeds -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,58 @ bet365.

  • Match: Leeds – Shrewsbury
  • Spel: Leeds -1,0 (AH)
  • Odds: 1,58 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar