Genk – Olympiakos

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Genk fölorade bortmatchen i Grekland och den belgiska klubben behöver leverera om man ska undvika Conference League-kvalet. Hemmalaget förlorade dessutom ligatiteln mot Antwerpen under sommaren, i sista matchen efter att laget kvitterat i 94:e minuten. Samtidigt som man har inlett säsongen lite skakigt, har de trots allt tagit sex av nio möjliga poäng under säsongsstarten.

Olympiakos fick med sig en snäv ledning från öppningsmötet på Karaiskakis-stadion i torsdags. Segern i torsdags var den första tävlingsmatchen för säsongen för grekernas del, vars liga fortfarande inte har inletts. Det har således varit fullt fokus på dubbelmötet i Europa som de nu har laddat upp inför under hela veckan. Det är dock inte en lätt match som väntar uppe i Belgien.

Jag spelar på under 2,5 mål till 2,10 @ betsson.

  • Match: Genk – Olympiakos
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,10 @ betsson
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar