Nottingham – Sheffield

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nottingham Forest inledde säsongen med en hedersam förlust, borta mot Arsenal. Dagens hemmalag fick inte många chanser, att känna på bollen i premiärmatchen, men var emellertid inte ofarliga. Arsenal rivstartade matchen och vann (2-1). Trots förlusten, får matchen ses som ett försiktigt positivt tecken för Nottingham Forest. Jag tror hemmalaget kommer att lyckas hålla sig kvar även efter denna säsongen.

Sheffield United föll hemma mot Crystal Palace efter en föga imponerande insats. Nottingham gäller nu som favoriter inför fredagens drabbning framför hemmapubliken på City Ground. Sheffield var tippade som ett bottenlag inför säsongen och senaste matchen gjorde inte mycket för att ändra uppfattningen. Efter insatsen och förlusten senast, tror jag att laget kommer att få det tufft borta mot Forest.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ betsson.

  • Match: Nottingham – Sheffield
  • Spel: Nottingham (1)
  • Odds: 1,90 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar