Häcken – Aberdeen

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Häcken fick ytterligare en lovande lottning i europaspelet. Istället för mardrömmen Ajax, blev det tillslut, skotska Aberdeen som står för motståndet. Hemmaspelet för Häcken har varit mycket lyckosamt denna säsongen och laget fortsätter ösa in mål framåt. Layouni och Hrstic är två riktigt fina nyförvärv hos laget. Tillsammans med Sadiq och Rygaard har Hisingeklubben samtidigt rustat för hösten.

Aberdeen har precis startat säsongen och faktum är det att skottarna går in i kvalspelet här. Häcken blir deras första uppgift och det precis efter ligastart. Aberdeen inledde säsongen med ett mållöst möte mot Livingston innan klubben veckan efter mötte storklubben Celtic och förlorade. I helgen spelade laget i cupspelet och mötte svaga Stirling, ett motstånd de besegrade som förväntat.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ expekt.

  • Match: Häcken – Aberdeen
  • Spel: Häcken (1)
  • Odds: 1,75 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/8

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar