Celta Vigo – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Celta Vigo har inför nuvarande säsong, justerat spelartruppen, med Rafael Benítez som tränare. Starfelt har värvats in, och startade förra matchen. Benitez verkar ha fattat tycke för Williot Swedberg som har fått hoppa in i båda matcher hittills. Man inledde säsongen med 2-0-förlust hemma mot Osasuna. Nu senast, räddade laget poäng borta mot Sociedad efter kvitteringsmål. Naturligtvis är gästerna favoriter.

Real Madrid har inlett säsongen med att slå Bilbao på San Mamés och Almería på bortaplan här senast. Att de inte värvat in någon renodlad anfallare för att ersätta Karim Benzema är ingenting som märks av ännu, då nyförvärvet Jude Bellingham redan har stått för tre mål på två matcher i sin roll bakom Vinicius Júnior och Rodrygo. Framåt har de sett farliga ut i vanlig ordning och är vassa när lägen erbjuds.

Jag spelar på raka tvåan till 1,68 @ betsson.

  • Match: Celta Vigo – Real Madrid
  • Spel: Real Madrid (2)
  • Odds: 1,68 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:30, 25/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar