Sociedad – Celta Vigo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sociedad hittas strax under mittenskiktet i Primera Divsion. Till nedflyttning, skiljer för tillfället endast fem poäng. Därmed behövs poäng, för att undvika indragning i en sådan strid. Hemmalaget har en vinst på sina fem senaste tävlingsmatcher och därmed finns det frågetecken kring formen. Luca Sangalli, Martin Merquelanz och Raul Navas saknas i defensiven hos ”Los Txuri-Urdin”.

Celta Vigo hittas även dem på nedre tabellhalvan och har bara vunnit en match sedan september. Efter en ganska lovande inledning , har de verkligen tappat kraft på sistone. Det som talar för laget är att de inte särskilt ofta förlorar. Med fem oavgjorda är de också kryssbenägna. Hugo Mallo och Gustavo Cabral saknas här. Med två skadeskjutna här ikväll, lär de orsakas problem som kan utnyttjas offensivt.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,73 @ betway.

  • Match: Sociedad – Celta Vigo
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,73 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 26/11

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar