Celta Vigo – Las Palmas

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Celta Vigo innehar elfteplatsen i Primera Division. Efter en fantastisk period har det bara plockats fyra poäng på fem matcher. Lagets aktier för att lösa en Europaplats har knappast stärkts. Till topp sex skiljer numer fem poäng med en match mindre spelad. På hemmaplan spelar Célticos någorlunda framåtlutat, vilket kan avläsas i målstatistiken. Hemmalaget blev emellertid nollade av Girona senast.

Las Palmas är tredje sist med blott 20 poäng på 26 matcher och har sämst målskillnad i hela ligaspelet. Vinner de här, får de upp huvudet över ytan och formen är dessutom fin, fastän det blivit alldeles för få treor för att på allvar lyfta. Las Palmas har skärpt till defensiven och det har varit tufft för motståndarna att hitta ytor bakom backlinjen. Sist blev det 1-1 mot Barca. Man har två insläppta mål på fem matcher.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,84 @ ComeOn.

  • Match: Celta Vigo – Las Palmas
  • Speltips: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,84 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 5/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar