Celta Vigo – Real Betis

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Celta Vigo gjorde en godkänd fjolårssäsong och landade på elfteplats. Hemmalaget har betydligt högre målsättningar jämfört med tidigare säsonger, när klubben varit nära nedflyttning. Målet är satt betydligt högre än säkrat kontrakt och de återfinns på 13:e platsen i Primera Division-tabellen. Laget blandar och ger, vilket dessutom har blivit tydligt nu under denna säsongsinledningen.

Real Betis är det laget som imponerat mest under säsongsinledning utav dessa två. De har ett urstarkt facit på fem segrar efter sex omgångar, och laget har fortsatt på samma spår som ifjol. Undertecknad anser att det grönvita-laget är kraftigt underskattade trots att klubben har visat sin kvalitet under den närmaste tiden. Laget ligger på en fjärdeplats i La Liga och toppar sin Europa League-grupp.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Celta Vigo – Real Betis
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:15, 2/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar