Sevilla – Celta Vigo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla är tillsammans med Atlético Madrid dem enda lagen som kammat fullt efter två omgångar och särskilt intressant, är det att jättarna Barcelona och Real Madrid båda hunnit tappa. Laget premiärvann först borta mot Espanyol (0-2), och därefter besegrades Granada (0-1). Nu vankas hemmapremiär för Sevilla och supportrarna är såklart väldigt laddade. Lär bli underhållning på Ramón Sánchez Pizjuán.

Celta Vigo premiärspelade på hemmaplan och var de inte ens i närheten av att rå på Real Madrid (1-3), trots en man mer på planen i 40 minuter. Revanschen kom direkt därpå när Valencia kom på besök och vinstsiffrorna skrevs till 1-0. Absolut en insats och ett resultat att vara tillfreds med. Sevilla rapporteras ha hela truppen till förfogande och Celta Vigo har Dacvid Juncà på skadelistan.

Jag spelar på raka ettan till 1,56 @ betsson.

  • Match: Sevilla – Celta Vigo
  • Spel: Sevilla (1)
  • Odds: 1,56 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:00, 30/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar