Mallorca – Celta Vigo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Mallorca är äntligen tillbaka i högstadivisionen. Hemmalaget hittas på tolfteplatsen i Primera Division. Nykomlingen har presterat över förväntan. Dess facit lyder, fyra vinster, sju oavgjorda och fem torskar. Med 19 plockade poäng har man skapat sig ett bekvämt avstånd ner till bottenstriden där nedflyttnings-placerade Cadiz hittas på tolv poäng. Mallorca har endast släppt in sju mål hemma.

Celta Vigo återfinns ett par placeringar under nykomlingen Mallorca efter 16 spelade matcher. Sett till statistiken har dessa två lagen presterat väldigt likvärdigt i ligaspelet. Däremot kommer gästerna Celta Vigo med ett tufft spelartapp inför fredagens batalj, deras pålitliga målgörare och kapten Iago Aspas kommer missa det här mötet. Celta Vigo har endast vunnit en av deras sex senaste ligamatcher.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) 1,41 @ bethard.

  • Match: Mallorca – Celta Vigo
  • Speltips: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,41 @ bethard
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 10/12

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar