Barcelona – Celta Vigo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Barcelona har en rejäl uppförsbacke i titelstriden, efter att ha noterats för två raka kryss. På söndag tar hemmalaget emot ett formstarkt Celta Vigo som förmodligen innebär svårigheter för katalanerna. Dess titeldrömmar är säkerligen bortspelade efter Barcelonas senaste ligamatch mot Levante, som slutade 3-3 efter en svängig match. Klubbens senaste matcher har blivit allt annat än succé.

Celta Vigo hittas på åttondeplats i La Liga vilket betyder att laget fortsatt har chans på att nå europaspel. Laget har gått riktigt stark på sistone och beger sig till Camp Nou med hela fyra raka segrar i bagaget, där det offensiva spelet sett väldigt bra ut. Senast man stötte på Barcelona åkte man på storstryk, men andra omständigheter råder nu och Celta bör kunna störa giganterna på riktigt.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Barcelona – Celta Vigo
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 18:30, 16/5
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!