Galatasaray – Molde

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Galatasaray inledde svagt senast i Norge förra veckan, men turkarna, kunde vända sitt underläge redan innan pausvilan. Molde kvitterade till 2-2, men därefter skulle turkarna komma tillbaka igen och kunde genom norska Fredrik Midtsjö, avgöra på stopptid. Den målrika seger är såklart viktig inför returen, och här har Galatasaray naturligtvis stora chanser att avancera vidare på hemmaplan.

Molde kunde likväl fått med sig ett bättre resultat från första matchen. Det var ett sent avgörande som skiljde lagen åt och därför är det hög sannolikhet att norrmännen kan stå emot igen. Molde tog fram en helnorsk startelva. Galatasaray är en tuff bortamatch, men man kan mycket väl straffa turkarna i deras defensiv. Hemmalaget är precis som dagens gäster, ett lag som gärnar spelar ett offensivt spel.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,73 @ bet365.

  • Match: Galatasaray – Molde
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,73 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 28/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar