Dortmund – Heidenheim

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Dortmund förlorade pokalen i sista serieomgången under fjolårssäsongen. Bayern München lyckades vända läget i avslutande omgången efter att Dortmund, tappat nödvändiga poäng på hemmaplan. Idag har laget hemmaplan igen och där har de fjolårets minnen i bakhuvudet. Man skall aldrig göra sina egna fans missnöjda och besvikna igen. Här ska man vinna om laget ska slåss om ligatiteln.

Heidenheim är nykomlingar i årets Bundesliga. Inför fredagens bortamatch på Signal Iduna Park väntas gästerna inte ha speciellt stora möjligheter att vinna matchen. Det här är en nykomling som inte tippas ta överdrivet mycket poäng i år. Heidenheim ledde med 2-0 mot Hoffenheim senast, men tappade alltså detta till förlust. Det finns inte tillräckligt med slagkraftig klass i den här truppen.

Jag spelar på Dortmund -1,5 (Asian Handicap) till 1,66 @ betsson.

  • Match: Dortmund – Heidenheim
  • Spel: Dortmund -1,5 (AH)
  • Odds: 1,66 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 1/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar