Hammarby – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarbys säsong kan summeras som en bergochdalbana. Inför slutkampen har klubben börjat hitta rätt och framförallt efter Europaspelet mot Twente. Cifuentes har gått över till en 3-5-2 uppställning och det har onekligen gett effekter för laget. Idag möter hemmalaget ett desperat Gnaget under söndag, och skall kunna styra matchbilden, samt spela deras fotboll. En derbymatch är såklart alltid viktig för Bajen.

AIK har haft en fruktansvärd säsong. Nu slåss laget om nytt kontrakt i Allsvenskan, något som man inte hade förväntat sig inför säsongen och deras senaste match mot Varberg, var klubbens viktigaste hittills. En förlust där och man hade satt sig rejält i klistret. Men ett uppgivet Varberg kunde inte stå emot när Gnagets offensiv tryckte på framåt. Desperationen kryper dock ännu närmare inför avslutningen.

Jag spelar på raka ettan till 2,35 @ Nordicbet.

  • Match: Hammarby – AIK
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 2,35 @ Nordicbet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 3/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar