Almtuna – Brynäs

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Almtuna lyckades ta en slutspelsplats förra säsongen och slutade på sjundeplatsen i grundserien. Detta trots, Almtunas ganska svaga spelarmaterial. Denna säsongen kommer förmodligen bli ganska mycket tuffare med nya starka lag som Nybro och Kalmar som har laddat inför säsogen. Hemmalaget kommer förmodligen, stå inför en tuff säsong och detta möte kan visa var Uppsalalaget står.

Brynäs har gjort en bra försäsong och har landat efter degraderingen. Det verkar som att Brynäs likt HV, andas ny luft och att det är något bra på gång efter många tuffa säsonger. Gävlelaget har laddat på och har mer eller mindre ett SHL-lag på pappret med spelare som Anton Rödin, Tyler Vesel, Johan Larsson, Tyler Kelleher, Johannes Kinnvall, Simon Bertilsson och Anders Lindbäck. Jag tror att de övertygar ikväll.

Jag spelar på raka tvåan till 1,66 @ Snabbare.

  • Match: Almtuna – Brynäs
  • Spel: Brynäs (2)
  • Odds: 1,66 @ Snabbare
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/9

SpelbolagBonusLänk
Snabbare2500 krSpela här!

Lämna ett svar