Hillerød – Lyngby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hillerød spelar till vardags i danska andraserien. Klubben är ett bottenlag och efter åtta omgångar hittas laget på tiondeplatsen. Serien innehåller enbart tolv lag. Man gjorde en imponerande säsong förra året som nykomlingar. Laget säkrade förnyat kontrakt, med ganska god marginal. Förväntningarna är inte så högt ställda denna säsongen, och Hillerød ligger ungefär där man förväntat sig.

Lyngby har tidigare spenderat flera säsonger i högstaligan, men gör nu sin andra raka säsong där uppe. Ifjol höll man sig kvar på grund av en bättre målskillnad. Denna säsongen har man inlett helt okej och laget placeras på åttondeplatsen. Lyngby har rest sig och visat upp en högre högsta nivå jämfört med ifjol. Känns ganska självklart att Lyngby ska gälla som favoriter i kvällens match.

Jag spelar på raka tvåan till 1,57 @ bet365.

  • Match: Hillerød Lyngby
  • Spel: Lyngby (2)
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 6/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar