Tjeckien – Albanien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tjeckien är förstaplacerade i EM-kvalgruppen, och ställs ikväll mot andraplacerade Albanien. Tjeckerna har inlett väldigt positivt, med sju poäng på sina tre inledande matcher. Hemmalaget ses som storfavorit att säkra avancemang. Tjeckien inledde kvalet med att slå den på förhand tuffaste motståndaren, Polen med 3-1. Därefter har de kryssat borta mot Moldavien (0-0) och nu senast vann man mot Färöarna (3-0).

Albanien har inlett kvalspelet ganska bra, med sex poäng efter tre omgångar. Albaniens två vinster har kommit mot Moldavien samt Färöarna, och de är hittills det enda laget som har förlorat mot Polen i en någorlunda jämn match. Hemmalaget ska vara bättre än dagens gäster, och på bortaplan så tror jag att albanerna kommer få det svårt att plocka poäng. Här bör Tjeckien ta tre viktiga poäng.

Jag spelar på raka ettan till 1,58 @ Nordicbet.

  • Match: Tjeckien – Albanien
  • Spel: Tjeckien (1)
  • Odds: 1,58 @ Nordicbet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar