Ukraina – England

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Ukrainas landsdlag fortsätter påverkas av det pågående kriget. Dem har dock gjort fina prestationer på bortaplan, i varje kvalmatch. Segrarna kommer mot Malta och Nordmakedonien och därmed har man hand om andraplatsen efter tre omgångar. Laget mötte England på Wembley tidigare under kvalspelet och blev då besegrade med 2-0. Klassen är även betydligt starkare i kvällens bortalag.

England har flera formstarka spelare till den här samlingen. Under sommaren har flera storspelare bytt lag och liga vilket innefattar Harry Kane och Jude Bellingham, som båda får se som de mest intressanta namnen i den här truppen inför det här mötet. Det här är dessutom Englands enda kvalmatch under samlingen vilket innebär att man kan lägga full fokus på det här.

Jag spelar på England -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,70 @ bet365.

  • Match: Ukraina – England
  • Spel: England -1,0 (AH)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 9/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar