Belgien – Estland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Belgien innehar förstaplatsen i EM-kvalgruppen. Belgien fick även en drömstart på EM-kvalet under nya förbundskaptenen, Domenico Tedescos ledning. Belgien slog Sverige med 3-0 på bortaplan, men i juni, tappade laget sedan poäng hemma mot Österrike. Nu kommer laget från en mindre stabil insats, borta mot Azerbajdzjan i lördags. Belgien lyckades ändå få med sig en 1-0-seger från detta mötet.

Estland inledde EM-kvalet ganska lovande och var mycket nära att ta poäng borta mot Österrike i första matchen. Därefter spelade man sedan 1-1 borta mot Azerbajdzjan. Nu kommer man dock från två klara förluster. I landslagssamlingen i juni föll man med 3-0 hemma mot Belgien och i lördags blev man, som bekant, överkörda av Sverige. De resultaten gör förstås Belgien till storfavoriter inför detta möte.

Jag spelar på Belgien -2,5 mål (Asian Handicap) till 1,78 @ betsson.

  • Match: Belgien – Estland
  • Spel: Belgien -2,5 (AH)
  • Odds: 1,78 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar