Leksand – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leksand är favoriter inför premiärmatchen mot Örebro. Anledningen är såklart att premiärmötet spelas i Tegera Arena. Naturligtvis är det väldigt kul för dalkarlarna, att inleda på hemmaplan. Däremot finns en risk för överladdning. Dess försäsong har varit halvdan. Fyra spelare hos Leksingarna, har fortfarande inte spelat någon match ännu. Det är Matt Caito, Max Véronneau, Justin Kloos och Martin Karlsson.

Örebro har även dem haft en försäsong, där Örebro blandat och gett. Dess största problem har varit att sätta defensiven och det kommer väl ordna upp sig med tiden, då materialet finns där, men precis som Leksand har även dem lite att jobba med. Laget tog sig till semifinal förra säsongen och man har haft en del rotation i truppen. Örebro har gjort några intressanta nyförvärv och deras säsong kan bli bra.

Jag spelar på Örebro ML till 2,04 @ Unibet.

  • Match: Leksand – Örebro
  • Spel: Örebro ML
  • Odds: 2,04 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar