IFK Göteborg – BP

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg har verkligen presterat under dess danska huvudtränare, Jens Askou. Frågan är om blåvitt kan behålla formen efter landslagsuppehållet. Magkänslan är, att dagens gäster, inför ett fullsatt Ullevi, blir en tacksam återstart för hemmalaget. IFK Göteborg ska bort från botten och då krävs det en seger idag, särskilt eftersom flera bottenlag möter varandra under den här omgången.

Brommapojkarna har ingen vidare form och var raka motsatsen till IFK innan landslagsuppehållet. Det ska man kunna utnyttja i hemmalaget. Formen är dålig hos gästerna, tabellplaceringen är sämre och nu kan de bli rejält inblandade i bottenstriden. En förlust mot IFK Göteborg, då är läget väldigt tufft. Båda dessa lag har spelat målrika matcher. Blåvitts senaste fem matcher, har slutat med tre mål eller fler.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,75 @ betsson.

  • Match: IFK Göteborg – BP
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 16/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar