Real Madrid – Sociedad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrid toppar den spanska högstadivisionen och är dessutom ensamma med full pott. Faktum är att hemmalaget lyckats med bedriften, trots en lång skadelista. Spelare som saknas är Courtois, Militão, Güler, Ceballos, och Vinicius Junior. Det är naturligtvis en mycket imponerande säsongsinledning av dem utan dessa stjärnor. Självförtroendet är på topp, och lagets chanser är goda även ikväll.

Real Sociedad lyckade ta säsongens första seger i avslutande mötet mot Granada, inför uppehållet och borde således ha lite medvind inför omstarten. Båda dessa lagen kommer även spel Champions League kommande vecka. Gästerna har inte erfarenhet av att spela både i La Liga och Champions League. Real Madrid känns bekymmerslösa och skadelistan har ännu inte stört Carl Ancelottis manskap.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ betsson.

  • Match: Real Madrid – Sociedad
  • Spel: Real Madrid (1)
  • Odds: 1,66 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 17/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar