Sevilla – Real Sociedad

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla är desperata efter poäng i den spanska förstaligan när Real Sociedad gästar klubben på onsdag. Sevilla har näsan precis ovanför vattenytan i tabellen med lika många poäng som Celta Vigo, och Cadiz nedanför. Bara jumboplacerade Elche har färre poäng. Samtidigt har hemmaklubben bättrat sig. Med den nygamla tränaren Jorge Sampaoli, plockade Sevilla poäng borta mot seriefemman Betis senast.

Real Sociedad har efter en fantastisk inledning hamnat i sin obligatoriska svacka. Det har bara blivit en poäng på de tre senaste omgångarna. Sevilla har därmed goda chanser att hitta tillbaka till segerspåret. Real Sociedad är sexa i tabellen med en poäng upp till Atletico och Betis. I vanlig ordning brukar laget rivstarta säsongen. För att därefter drabbas av en formdipp som varar i över en månads tid.

Jag spelar på +0 (Asian Handicap) till 1,91 @ bet365.

  • Match: Sevilla – Real Sociedad
  • Spel: Sevilla +0 (AH)
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 9/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar