Sociedad – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Sociedad har kapaciteten med spelartruppen laget besitter. Klubben ska vara klasser bättre än den tolfteplats som innehas för tillfället. Även Europaområdet är fortfarande inom räckhåll och chanserna är knappast borta. Hemmalaget behöver emellertid steppa upp och leverera över tid. Lagets sista seger kom i oktober mot en annan besvikelse, Bilbao. Formen är såklart inte bra just nu.

Sevilla fortsätter trumma på och hämtade snabbt andan efter förlusten mot Barcelona som då innebar att förstaplatsen tappades till desamma. Nu är man tredjeplacerade för tillfället och till toppen av kullen har de två pinnar. En av förklaringarna till varför Sevilla står så starkt i ligaspelet, är att de fått ordning på bortaspelet, som varit en akilleshäl senaste åren. På resande fot har tre matcher vunnits.

Jag spelar på Sevilla +0,25 (Asian Handicap) till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Sociedad – Sevilla
  • Spel: Sevilla +0,25 (AH)
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 4/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar