Real Madrid – Sociedad

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid riskerar att halka efter Barcelona i seriespelet, om Real inte inkasserar trepoängaren ikväll, hemma på Santiago Bernabeu. Gästande Sociedad kan också, samtidigt blandas in i titelstriden vid en seger. Spelet sedan seriespelet drog igång igen har inte varit särskilt smickrande från hemmalaget. De hittas emellertid inom räckhåll från Barcelona i tabellen och lyckades avancera i cupsemin mot Atleticó.

Real Sociedad har kunnat leverera resultat sedan ligaspelet drog igång igen, trots skadeläget. Gästerna har fem raka segrar i ligan, där de har slagit flera jagande lag. Tidigare säsonger, har man ofta kollapsat under vårkanten, men den här säsongen är deras kanske mest imponerande på länge. De åkte dock på sin första förlust på året tidigare i veckan då de föll mot Barcelona borta på Camp Nou med 0-1.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betsson.

  • Match: Real Madrid – Sociedad
  • Spel: Real Madrid (1)
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 29/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar