Norrköping – Mjällby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping gästas av Mjällby under måndagskvällen. Vid seger ikväll kommer laget passera, Hammarby i tabellen. Klubben har imponerat utifrån dess förutsättningar och fått med sig flera fina resultat under säsongen. Om laget slutar i övre regionen skulle vara en otrolig bedrift. Trots två raka förluster, har Peking ändå rest sig rejält efter sommaruppehållet. Norrköping kommer naturligtvis satsa på seger.

Mjällby är erkänt bortastarka och tillhör de bästa lagen på bortplan den här säsongen. Mjällby har gjort mål i majoriteten av sina bortamatcher. Samtidigt ska nämnas att gästerna har gjort mål i fyra av deras fem senaste matcher. Mjällby hittas på niondeplatsen i en jämn allsvensk tabell och kommer inte bara ställa ut skorna här. Utan kommer kämpa för att plocka poäng i resterande matcher.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,83 @ Nordicbet.

  • Match: Norrköping – Mjällby
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,83 @ Nordicbet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar