Lazio – Atlético Madrid

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Lazio slutade på andraplatsen i serien förra säsongen. Hemmalaget har dock inlett mindre övertygande, denna säsongen. Lazio tog visserligen en imponerande seger mot mästarna Napoli, på bortaplan innan landslagsuppehållet. Dessförinnan hade man dock förlorat mot både Lecce och Genoa. Nu i den senaste matchen, åkte de på sin tredje förlust den här säsongen och förlorade med 3-1 borta mot Juventus.

Atlético Madrid hamnade på tredjeplatsen i La Liga och Champions League blev en stor besvikelse, när man slutade sist i gruppen. Atleti har inlett den här säsongen med sju poäng på fyra matcher. I den här matchen kommer troligen Lazio föra bollen och troligtvis kommer Atlético rikta in sig på försvarsspelet. Diego Simeone kommer förmodligen var ganska nöjd med ett oavgjort resultat ikväll.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,80 @ expekt.

  • Match: Lazio – Atlético Madrid
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ expekt
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/8

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar