Atlético Madrid – Malmö

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Malmö har tagit sig till den spanska huvudstaden för att i kväll ta sig an Atlético Madrid på Vicente Calderon. Fjolårsfinalisten Atlético har sett starka ut på slutet och efter plumpen mot Olympiakos i första omgången är man i behov av en trepoängare nu. Malmö ska inte orka med och jag tror vi får se en ganska klar hemmaseger här.

Atlético Madrid hade en liten tveksam inledning på säsongen kan jag tycka, även fast poängen trillade in i ligaspelet. Men ju fler matcher man spelat desto bättre tycker jag att spelet sett ut, vilket kanske inte är helt ologiskt med en del nya spelare i laget. Man kommer från en mycket säker 2-0 seger i helgens ligaspel mot Espanyol där man inte slösade allt för mycket krafter. Dessutom vilade man en del spelare där bådeMiranda och Griezmann bänkades från start. Till kvällens match får vi dock inte se något sparande frånDiego Simeone, utan han kommer trycka ut det starkaste han har på planen. Efter Malmös lilla skräll mot Olympiakos så inser han att det svenska laget inte ska underskattas det minsta. Försvarsspelet är den stora styrkan hos spanjorerna och jag har svårt att se Malmö komma till några farliga lägen idag ens. Visst har Isaac Kiese Thelin och MarKus Rosenberg gjort det mycket bra uppe i anfallet för Malmö hittills, men Miranda och Godin är både starkare i luftrummet och snabbare än båda dessa två, så där har man absolut ingenting att hämta.

Men det mesta kommer handla om anfallspel för hemmalaget idag, för de svenska gästerna kommer krypa ihop så som man gjorde mot Juventus och inrikta sig på försvarsspel. Då handlar mycket om kantspelet där Atletico har Griezmann och Arda Turan på en varsin kant, vilket är två spelare av rang. Nu kan jag tycka att Griezmann inte kommit igång riktigt ännu, men helgens lilla inhopp mot Espanyol var ett steg i rätt riktning, trots att han bommade öppet mål. Dessa två ska kunna ta sig runt på kanterna och väl där så tycker jag att Malmö är illa ute. Förvisso hade man bra koll på Llorente när man spelade motJuventus, men jag tycker inte att spanjoren gjorde någon större match där. Manduzukic får man stångas mot där inne idag och även fast kroaten inte haft någon islossning hittills så är det en mycket kapabel spelare i boxen, speciellt med skallen. Jag tycker även vi ska nämna fasta situationer där både Godin och Miranda flyttas upp i offensivt straffområde, där får verkligen Malmö någonting att bita i. Det kan nog även bli en del sånna lägen då jag tror att hemmalaget kommer skapa en hel del hörnor.

Mycket av den här reken handlade om Atletico nu, med all rätt tycker jag. Det är klasskillnad mellan lagen och Malmö får nog inrikta sig på att skrälla när man spelar på svensk mark. På Vicente Calderon ska man inte ha något att säga till om och jag tror vi får se en stabil hemmaseger idag. Spelar därför Atletico -2 där vi har insatsen tillbaka vid en seger med exakt två mål.

  • Match: Atlético Madrid – Malmö
  • Spel: Atlético -2 (asian)
  • Odds: 1,925 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar