Real Madrid – Union Berlin

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrid är formstarka och har förstärkt truppen med Jude Bellingham den här säsongen. Sedan har spanjorerna, breddat spelartruppen med Joselu, Fran Garcia och målvakten Kepa som startat sedan han anlände från Chelsea. Trots att Madrid saknar spelare som Vinicius Jr, fortsätter dem prestera. Nu i den senaste matchen, besegrade de Sociedad på bortaplan med 1-2. Hemmalaget ska såklart vinna här.

Union Berlin stod för en höjdarsäsong under fjolåret och kvalificerade sig för Champions League. Robin Gosens är ett riktigt fint nyförvärv och tillsammans med Datro Fofana, lånet från Chelsea, och Brenden Aaronson, lånet från Leeds kan det här bli något i ligaspelet. Champions League-spelet är såklart väldigt mycket tuffare och framförallt när värdemätaren blir mot Real Madrid på Santiago Bernabeu.

Jag spelar på Real Madrid -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,62 @ betsson.

  • Match: Real Madrid – Union Berlin
  • Spel: Real Madrid -1,0 (AH)
  • Odds: 1,62 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:45, 20/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar