HV71 – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 förlorade premiärmatchen, hemma mot Linköping efter straffläggning. HV71 dominerade nästan hela matchen, och hade ledningen med 2-1 fram tills slutet av tredje perioden, när Cluben fick ett läge utan någon större press. Smålänningarna var bättre och förtjänade trepoängaren, men Marcus Högberg i Linköping stod för, återigen, en fantasiskt stabil insats i kassen mot just HV.

Färjestad har inlett den här säsongen med två segrar mot Växjö och Skellefteå med 4-1. Färjestad vann senast, mycket tack vare energin dem spelar med på hemmaplan. Det kommer vara en helt annan aura kring denna match när HV står som hemmalag. Jag är helt övertygad att HV kommer att komma ut med samma energi som senast och med tanke på den snöpliga förlusten, bör de vara revanschsugna.

Jag spelar på HV71 ML till 2,05 @ Unibet.

  • Match: HV71 – Färjestad
  • Spel: HV71 ML
  • Odds: 2,05 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar