Liverpool – West Ham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Liverpool har imponerat under inledningen av denna säsong. Laget är obesegrade, och har vunnit fem av klubbens sex senaste matcher. Fyra segrar har inkasserats i ligaspelet, där Liverpool har plockat 13 poäng hittills. De placeras på tredjeplatsen, med lika många poäng som andraplacerade Tottenham och fyran Arsenal. Senast kommer laget från en 1-3-seger, borta mot österikiska LASK.

West Ham kommer också från en 3-1 seger i veckan i Europa League. David Moyes lag tog en seger mot TSC på hemmaplan för att inleda sin resa mot en ny Europa titel. Det var det perfekta sättet att komma tillbaka efter en 3-1 förlust mot Manchester City förra helgen. Förlusten var deras första för säsongen vilket också satte stopp på en tre matcher lång segersvit. Gästerna har gjort mål i alla sina matcher.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Liverpool – West Ham
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 24/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar