Hammarby – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby har presterat klart bättre under höstsäsongen, jämfört med våren. Just nu placeras klubben på femteplats, och har teoreiskt sätt fortfarande chans på en europaplats. Bajen kommer från en trött match mot slagpåsen Varberg borta, där stockholmarna var nära att slarva bort segern, men lyckades plocka trepoängaren genom ett fantastisk nick av deras anfallare, Jusef Erabi.

IFK Göteborg prickade in formen innan det var försent. Nu har man sex raka matcher utan förlust, varav hela fem vinster. Grym lättnad för den klassiska klubben. Men trots detta har de bara tre pinnar ner till kvalplats. Ingenting är emellertid klart, då bottenstriden är jämn och Sirius har två raka segrar. Borta mot Hammarby har blåvitt sju raka segerlösa försök i Allsvenskan, varav sex förluster.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – IFK Göteborg
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 1/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar