Fiorentina – Cagliari

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina placeras på sjätteplatsen efter sex spelade matcher. Laget inledde trögt, men har förbättrat spelet sedan landslagsuppehållet. På det tre matcherna, sedan uppehållet, är dem obesegrade och har plockat sju poäng. Fiorentina har däremot fått väldigt bra utdelning, sett till prestationerna. Fiorentinas offensiv har även den varit bra och gjort mål framåt. Samtidigt läcker de dock bakåt.

Cagliari har fått allt annat än en önskad återkomst i högstaligan, och efter det inledningsvis sex spelade matcherna, står Claudio Ranieris mannar bara på två-poäng. Att de spelmässigt skulle vara förtjänta av mer vore också en rejäl skarv och även fast säsongen är ung, kommer det inte bli fråga om något annat än bottenstrid. Fiorentina kommer troligen rotera här, vilket bör skapa utrymme för gästerna.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,84 @ Svenska Spel.

  • Match: Fiorentina – Cagliari
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,84 @ Svenska Spel
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar