RCL Lens – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

RCL Lens placeras på femtondeplatsen i franska högstaligan. Hemmlaget förlorade fyra av deras första fem matcher innan klubben mötte Sevilla i Champions League. Därefter revanscherade man sig och nu sedan återkomsten från Spanien, har Lens tagit två raka segrar i ligaspelet. Först besegrades Toulouse med 2-1 och nu senast besegrades Strasbourg (1-0). Klubben är därmed obesegrade i tre raka matcher.

Arsenal är också tillbaka i Champions League efter att ha varit borta härifrån i sex år. Man visade direkt var skåpet skulle stå och plockade en 4-0-seger mot PSV hemma i premiären. Arsenal var det enda laget i gruppen att vinna sin match, vilket också bekräftar deras stora favoritskap att kvalificera sig till nästa steg. Det är också nämnvärt att Arsenal har vunnit åtta av deras tio senaste tävlingsmatcher.

Jag spelar på raka tvåan till 1,65 @ Unibet.

  • Match: RCL Lens – Arsenal
  • Spel: Arsenal (2)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 3/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar