Celtic – Lazio

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Celtic vann Premiership med sju poängs marginal till Rangers förra säsongen. Dem fortstätter imponera i ligaspelet och håller maktbalansen intakt, då klubben toppar serien med samma marginal till Rangers på andraplatsen, redan efter sju matcher. Desto värre hade man det i premiären av Champions League, då man ställdes mot Feyenoord. Två utvisningar resulterade i deras 2-0-torsk.

Lazio tog andraplatsen i Serie A förra säsongen. Bortsett från bortasegern mot Napoli, har inte speciellt mycket gått klubbens väg den här säsongen. Laget har tagit sju poäng i ligaspelet så här långt. Samtidigt ligger förmodligen mycket fokus på Champions League och Lazio gjorde dessutom en rätt bra match mot Atletico Madrid senast. Celtic har förvisso hemmaplan, men jag tror Lazio har goda chanser.

Jag spelar på Lazio Draw No Bet till 1,75 @ bethard.

  • Match: Celtic – Lazio
  • Spel: Lazio DnB
  • Odds: 1,75 @ bethard
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 4/10

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar