Molde – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Molde vann norska mästerskapet förra säsongen och fick därav chansen att spela i Champions League, men förlorade i Playoffrundan mot Galatasaray med totalt 3-5. Norrmännen fick därmed spela i Europa League istället. Molde inledde med förlust borta mot Qarabag med 1-0 och hade svårigheter att skapa målchanser. I serien är klubben inte heller särskilt framgångsrika. Laget placeras på femteplatsen.

Bayer Leverkusen får den här säsongen infinna sig i att spela Europa League-spel istället för Champions League efter att ifjol haft en sämre säsong, där laget klarade sjätteplatsen i tabellen med minsta möjliga marginal. I Bundesliga har de inlett lovande och toppar serien efter sex omgångar. Man inledde Europa League-spelet för två veckor sedan med att enkelt avfärda Häcken hemma på BayArena med 4-0.

Jag spelar på Leverkusen -1,0 (Asian Handicap) till 1,44 @ Nordicbet.

  • Match: Molde – Leverkusen
  • Spel: Leverkusen (2)
  • Odds: 1,44 @ Nordicbet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 5/10

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar