NY Rangers – Arizona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York Rangers inledde nuvarande säsong med seger borta mot Buffalo Sabres. Matchen slutade 1-5. Inatt spelar NY, hemmapremiären i Madsion Square Garden. Naturligtvis kommer det blir ordentligt tryck på läktaren, och spelare som Panarin, Zibanejad och Kreider lär vara taggade inför nattens möte. Detta bör räcka för att knäcka Arizona. Senast föll hemmalaget mot Columbus med 5-3.

Arizona Coyotes vann sin tuffa premiär borta mot New Jersey Devils med 3-4 efter straffar. Något som imponerade, då Devils håller bra klass. Två av målen kom i powerplay vilket la grunden till segern, och även om man tappade 0-2 till 3-2 så var det starkt att vända tillbaka. Framåt är Coyotes stabila med Schmaltz, Keller och Hayton. Defensivt ser det dock väldigt tunt ut och jag tror Rangers nyttjar detta.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ Unibet.

  • Match: NY Rangers – Arizona
  • Spel: NY Rangers (1)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 17/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar