Anaheim – Arizona

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Anaheim Ducks har öppnat NHL-säsongen med tre segrar. Detta innebär att laget innehar förstaplatsen i Western Conference. Detta är positivt inför framtiden. Det finns fortsatt flertalet skador i hemmalaget, men det är också spelare som missat hela inledningen på den nya säsongen. Bland annat Ondrej Kase, Korbian Holzer, Corey Perry, Ryan Kesler och Nick Ritchie är otillgängliga i nattens fight.

Arizona Coyotes har förlorat sina båda öppningsmatcher, varav en hemma mot just Anaheim. Gästerna har minst lika tunga tapp som hemmalaget, i en spelartrupp utan samma spets. Laurent Dauphin, Jakob Chychrun, Dave Bolland, Christian Dvorak, Alex Galchenyuk och Josh Archibald är borta från spel. På det hela taget känns Anaheim Ducks som ett klart bättre lag och bör vara favortiter här.

Jag spelar på raka ettan till 2,08 @ Unibet.

  • Match: Anaheim – Arizona
  • Spel: Anaheim (1)
  • Odds: 2,08 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 11/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar