Montreal – Minnesota

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Montreal Canadiens har tagit poäng i båda deras matcher. Första matchen slutade med bortaförlust på straffar mot Toronto Maple Leafs. Sedan besegrades Chicago senast med 3-2 på hemmais, ett förmodat bottenmöte. I truppen har hemmalaget namn som Suzuki, Caufield, Monahan och Dach för att nämna några bra, skickliga spelare offensivt. Till denna match saknas dock Kirby Dach pga skada.

Minnesota Wild tog en seger i premiärmatchen mot Florida med 2-0, mycket tack vare Filip Gustavsson i kassen som gjorde en ruskigt bra insats. Senast gick det inte lika bra för Minnsesota, då man släppte in sju kassar mot Toronto. Den matchen slutade med en 7-4 förlust. Nu är dock motståndet det svagaste man mött hittills under säsongen. Här tror jag gästerna har goda möjligheter att vinna.

Jag spelar på Minnesota Draw No Bet till 1,77 @ bet365.

  • Match: Montreal – Minnesota
  • Spel: Minnesota DnB
  • Odds: 1,77 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 18/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar