Växjö – Modo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö Lakers är regerande svenska mästare, men har verkligen inte imponerat den här säsongen. Växjö har endast, inkasserat 13 poäng på tio matcher. Hemmalaget placeras därmed på tiondeplats i tabellen. På hemmaplan har smålänningarna nu plockat tio av 13 poäng, och Lakers spelar naturligtvis med helt annan trygghet på hemmaplan. Växjö kommer senast från seger hemma mot Rapperswil.

Modo har verkligen börjat den här säsongen piggt med 18 inspelade poäng och en fjärdeplats i tabellen där just matcherna på hemmaplan har varit dom matcherna som gett mest poäng, då Modo spelat in 15 poäng hemma i Örnsköldsvik. På Bortaplan trivs man som sagt inte och man har hittills endast skrapat ihop 3 poäng där och här möter man ett av seriens bästa hemmalag i grunden.

Jag spelar på raka ettan till 1,84 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Modo
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 1,84 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar