Newcastle – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Newcastle inledde säsongen tveksamt, men har verkligen hittat formen. Newcastle har spelat åtta raka matcher i seriespelet och Champions League, utan förlust. Sex matcher har resulterat i segrar. I helgens match, lyckades klubben besegra Crystal Palace på hemmaplan och vann med siffrorna 4-0. Nu senast i Champions League, besegrade Magpies PSG med 4-1 på hemmaplan.

Dortmund har inlett säsongen i Bundesliga, starkt och efter åtta matcher är de obesegrade. Deras seger senast mot Werder Bremen, var Dormunds sjätte seger för säsongen. I Champions League har det dock gått sämre med endast en inspelad poäng på två matcher och den kom i senaste matchen hemma mot Milan som slutade 0-0. Dormund är i behov av poäng och kommer behöva satsa framåt.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Newcastle – Dortmund
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 25/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar